Artikuj interesantë

 • Nyja e kofshës dhemb në anën e majtë ose të djathtë dhe i jep këmbës: shkaqe të zakonshme. Çfarë duhet të bëni nëse këmba dhemb në nyjen e ijeve? Simptomat dhe trajtimi i sëmundjeve më të zakonshme që shkaktojnë dhimbje. Dhimbje në nyjen e ijeve tek fëmijët. Parandalimi.
  9 Maj 2022
 • Dhimbja e gjurit: shkaqet, simptomat. Terapia moderne, plazmolifting, terapi manuale dhe metoda të tjera trajtimi.
  24 Prill 2022
 • Osteokondroza e qafës së mitrës: simptomat dhe trajtimi. Mënyrat e shërimit: analgjezik, fizioterapi, mjete juridike popullore.
  22 Prill 2022
 • Pllaka terapeutike për dhimbjet e shpinës dhe të shpinës është shumë e përshtatshme - e ngjita dhe dhimbja u largua. Ka arna me përbërës natyralë dhe sintetikë.
  22 Prill 2022
 • Çfarë është osteoartriti i kyçit të kyçit të këmbës: simptomat dhe shkaqet e sëmundjes. Trajtimi i inflamacioneve post-traumatike, deformuese dhe të tjera të kyçit të këmbës me ilaçe, fizioterapi dhe terapi ushtrimore. Metodat e lehtësimit të dhimbjes.
  31 marsh 2022
 • Çfarë është osteokondroza kraharore: shkaqet e saj, simptomat dhe ndjesitë në sëmundje, trajtimi.
  16 marsh 2022
 • Çfarë është osteokondroza e shtyllës kurrizore torakale? Si të diagnostikoni sëmundjen me ndihmën e simptomave dhe cilat metoda trajtimi përdoren për të luftuar këtë sëmundje serioze. A ia vlen të neglizhohet trajtimi i osteokondrozës torakale?
  21 Shkurt 2022
 • Dhimbja në nyjen e ijeve është një karakteristikë e shkaqeve të gjendjes së shkaktuar nga sëmundje të ndryshme. Trajtim alternativ i dhimbjes në nyjen e ijeve. Me cilin mjek duhet të kontaktoj për një problem? Lexoni artikullin për informacion të dobishëm.
  19 Shkurt 2022
 • Si zhvillohet artroza e nyjës së hipit. Shkaqet dhe simptomat e sëmundjes. Diagnoza, metodat e trajtimit dhe parandalimit të koksartrozës.
  18 Shkurt 2022
 • Arsyet pse dhemb shpina në zonën e teheve të shpatullave, tiparet e lokalizimit dhe karakteristikat e sindromës. Patologjitë dhe simptomat shoqëruese, diagnostikimi dhe trajtimi i dhimbjes.
  13 Janar 2022
 • Osteokondroza e gjoksit - çfarë është? Pse është e rrezikshme dhe si të njohim osteokondrozën e shpinës torakale? Trajtim, masazh dhe terapi ushtrimore për osteokondrozën e gjoksit.
  2 Janar 2022
 • Osteoartriti: shkaqet, simptomat dhe diagnoza. Këshilla dhe këshilla nga ekspertë në trajtimin e artrozës së kyçeve.
  31 Dhjetor 2021
 • Një grup ushtrimesh fizike për osteokondrozën e qafës së mitrës ndihmon për të përballuar dhimbjen, zvogëlimin e inflamacionit dhe forcimin e korsesë së muskujve. Rregullat e mësimit përshkruhen në artikull.
  28 Dhjetor 2021
 • Shkaqet, shenjat dhe simptomat e para të artrozës së nyjës së shpatullës. Metodat e trajtimit: masazh terapeutik dhe gjimnastikë, receta për mjetet juridike popullore, korrigjim ushqyes në rast sëmundjeje.
  4 Shtator 2021
 • Pse ndodh dhimbja e gjurit? Dhimbja e gjurit mund ta bëjë të vështirë lëvizjen. Lexoni më shumë rreth shkaqeve dhe trajtimeve të tij.
  23 Korrik 2021
 • Shkaqet e dhimbjes nën shpatullën në anën e majtë. Çfarë të bëni nëse ka dhimbje nën shpatullën e majtë prapa? Një simptomë e asaj që sëmundjet mund të jenë dhimbja e shpinës nën shpatullën e majtë. Shihni mjekun tuaj për të filluar trajtimin e hershëm.
  22 Korrik 2021
 • Osteokondroza e shpinës torakale - degjenerimi i diskut kurrizor: shkaqet, simptomat, diagnoza. Trajtimi: ilaçe, kirurgjikale.
  21 Korrik 2021
 • Pse është e rrezikshme osteokondroza e shtyllës kurrizore?
  10 Korrik 2021
 • Osteokondroza e shtyllës kurrizore gjithçka që duhet të dini: çfarë është, shenjat dhe simptomat, shkaqet dhe fazat e zhvillimit. Lexoni në lidhje me trajtimin e osteokondrozës së shpinës - ilaçe, fizioterapi, ilaçe.
  22 Qershor 2021
 • Shkaqet e dhimbjes së shpinës në rajonin e mesit, shkaqe të shoqëruara me patologjinë e shpinës dhe organeve të tjera. Karakteristikat e dhimbjes tek burrat dhe gratë, parimet e trajtimit.
  10 Qershor 2021
 • Shkaqet e dhimbjes së kyçeve dhe çfarë të bëni nëse janë shumë të dhimbshme dhe të dhimbshme? Cilat sëmundje mund të provokojnë dhimbje dhe si ta kurojmë dhe ta heqim qafe atë?
  3 Qershor 2021
 • Si të lehtësoni dhimbjen e shpinës, dhimbjen e mesit, cili mund të jetë problemi dhe çfarë të bëni për të shmangur këtë simptomë të pakëndshme. Cilat ushtrime do të jenë efektive për të lehtësuar dhimbjen e mesit. Trajtimi me ilaçe dhe masazhe.
  27 Prill 2021
 • Ne do t'ju tregojmë se si të trajtoni artrozën e nyjeve të gjurit duke përdorur metoda popullore: lexoni për metodat e dobishme, mjetet juridike dhe recetat për mjekësinë tradicionale dhe harroni dhimbjen e gjurit.
  27 Prill 2021
 • Artikulli përshkruan simptomat dhe trajtimin e osteokondrozës me ilaçe popullore dhe ilaçe, dhe gjithashtu paraqet një sërë ushtrimesh.
  27 Prill 2021
 • Çfarë është osteokondroza e shpinës së kraharorit? Shkaqet, simptomat dhe shenjat e sëmundjes. Trajtimi i osteokondrozës në rajonin e kraharorit.
  27 Prill 2021
 • Dhimbja e shpinës nuk është një patologji e pavarur, por një manifestim i një sëmundje shoqëruese. Prandaj, shfaqja e një simptome të tillë kërkon një diagnozë të plotë dhe gjithëpërfshirëse.
  14 marsh 2021
 • Si të kapërceni dhimbjen në qafë, shkakun e osteokondrozës, si të merreni me këtë problem, aktivitetin fizik, duke siguruar një sasi normale të oksigjenit, nuk mund të uleni për një kohë të gjatë, ergonomi, sidomos dieta.
  8 marsh 2021
 • Si të trajtohet osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës, karakteristikat e sëmundjes, shkaqet, simptomat, diagnoza, trajtimi, terapia me ilaçe, fizioterapia, terapia ushtruese, mjekësia tradicionale, tiparet ushqyese, parandalimi, shëndeti i kërcit dhe dieta.
  7 marsh 2021
 • Si të trajtohet osteokondroza në shtëpi, rreziku i sëmundjes, shenjat e para, mjetet juridike popullore, masazhet dhe banjot terapeutike, terapia manuale.
  8 Janar 2021
 • Shkaqet e dhimbjes në nyjet e gishtave, simptomat e sëmundjeve të mundshme. Metodat e trajtimit të dhimbjes: ilaçe, gjimnastikë dhe terapi manuale, receta të mjekësisë tradicionale.
  27 Dhjetor 2020
 • Dhimbja e mesit: shkaqet, simptomat e sëmundjeve të mundshme, llojet, lokalizimi, veçanërisht tek gratë dhe burrat, ndihma e parë, ekzaminimi dhe ekzaminimi, terapia (ilaçe, ushtrime terapeutike dhe masazh, fizioterapi, kirurgji, mjete popullore), rekomandime specialistësh.
  24 Dhjetor 2020
 • Shkaqet, simptomat, dhe manifestimet e degjenerative të diskut të sëmundjeve të mesit shpinë. Trajtimi i degjenerative të diskut të sëmundjeve të mesit shpinë.
  2 Qershor 2020
 • Osteochondrosis e kraharorit: çfarë është kjo, shkaqet, masën, simptomat e sëmundjes, e cila ndodh psychosomatics. Diagnozën, trajtimin, komplikimet dhe parandalimin e kraharorit osteochondrosis. Këshillat e mjekëve
  2 Qershor 2020
 • Trajtimi i qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje në shtëpi. Çfarë ilaçe mund të pijshëm, medicinale banjot, masazh, mjete popullore dhe terapeutike ushtrime, rezultatet.
  2 Qershor 2020
 • Çfarë është osteoarthritis dhe cilët janë faktorët e rrezikut. Simptomat, diagnozën dhe trajtimet efektive.
  29 Maj 2020
 • Dhimbje prapa në rajon mesit: kurrizore osteochondrosis, vertebral sindromi me patologji të tjera shkaqet e dhimbjes në gratë, shkaqe të tjera dhe sëmundje, dhimbje më të ulët mbrapa në fëmijët. Llojet e simptomave dhimbje dhe diagnozës së patologjive e mbrapa. Metodat e ndryshme të trajtimit dhe parandalimit.
  29 Maj 2020
 • Të qafës së mitrës osteochondrosis. Arsyet. Simptomat e qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Komplikime. Diagnoza. Trajtimi i qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Parandalimi.
  29 Maj 2020
 • Dhimbja e shpinës mund të shkaktohet nga një sërë arsyesh. Të përshkruajnë shkaqet më të zakonshme të dhimbjeve mbrapa hasur në praktikë: dhimbje në pjesën e sipërme të kthehet, në të mesit rajon dhe mbi dhimbje të ulët mbrapa.
  2 Maj 2020
 • Osteoarthritis e hip përbashkët — simptomat dhe trajtimin e tyre, përshkrimi i sëmundjes, e Mekanizmit të sëmundjeve, Shkaqet dhe predisposing faktorë, Simptomat, Diagnozë, kirurgji
  1 Prill 2020
 • Gju artritit quajtur "osteoarthritis". Sëmundja është ngadalë, në mënyrë të qëndrueshme çon në shkatërrimin e kyçeve, kërc, e kockave të gjurit. Metodat e trajtimit janë të zgjedhur në varësi të shkallës së sëmundjes.
  5 marsh 2020
 • Të qafës së mitrës osteochondrosis ose spondylosis ndodh si rezultat i ndryshimeve të formës dhe strukturës së rruaza. Pavarësisht faktit që e qafës është mjaft e shkurtër në raport me gjatësi të përgjithshme të shtyllës kurrizore, ajo është pothuajse pjesa më e rëndësishme e shtyllës kurrizore.
  5 marsh 2020
 • Artriti dhe osteoarthritis çfarë është dallimi? Për të kuptuar këtë, ne duhet të dini tiparet e Përgjithshme dhe karakteristikat e shfaqjes, faktorët e rrezikut dhe të shfaqjes së çdo sëmundje.
  4 marsh 2020
 • Osteochondrosis është një vëllim më të rënda të sëmundjes mund të jetë një patologji apo një pasojë e lëndimit. Osteochondrosis të mesit shpinë të kufizojë lëvizjen e personit, me aftësinë për të udhëhequr një mënyrë jetese normale.
  4 marsh 2020
 • Simptomat e degjenerative të diskut sëmundjet e qafës së mitrës shpinë: përshkrimi i të gjitha manifestimet e sëmundjes, fotot e saj fazat, dhe cilat janë shenjat e para të sëmundjes?
  4 marsh 2020
 • Dhimbje të ulët mbrapa është quajtur kronike degjenerative të dëmtimit të diskut intervertebral me pasuese të përfshirjes në patologjike procesin e vertebral organet dhe intervertebral nyje.
  1 marsh 2020
 • Osteochondrosis të qafës së mitrës shpinë 1 diplomë në fillim të sëmundjes dhe ka pak dhimbje në qafë, kur të gjatë statike paraqet. Osteochondrosis formë të rëndë të çon në sindromi i vertebral arterie, që mund të çojë në paaftësi.
  1 marsh 2020
 • Gju osteoarthritis është karakterizuar nga fakti se procesi i shkatërrimit të kërc të përbashkët. Që vuajnë nga kjo sëmundje, zakonisht të moshuarit. Dhe kështu, lexoni më shumë..
  31 Dhjetor 2019
 • Sëmundje të tilla si osteochondrosis e qafës së mitrës, mund të trajtohet me sukses në shtëpi. Ka disa mënyra për të trajtuar në shtëpi. Osteochondrosis e shpinë qafës së mitrës mund të shkaktojë herniation të qafës së mitrës ose zgjatje.
  1 Dhjetor 2019
 • Osteochondrosis – një sëmundje sipas statistikave, simptomat e të cilit janë vërejtur në 9 nga 10 njerëz. Sëmundja zhvillohet për shkak të fiziologjike (p.sh. normale, sipas natyrës) dobësimin e fuqisë së disqe intervertebral.
  16 Nëntori 2019
 • Shkaqet e artritit, simptomat dhe shenjat. Për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve. Karakteristikat e lezioneve në kyçin e këmbës, gjuri, hip përbashkët. Parandalimi.
  16 Nëntori 2019