autor Bleona Gjuzi

autor:
Bleona Gjuzi
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Ne do t'ju tregojmë se si të trajtoni artrozën e nyjeve të gjurit duke përdorur metoda popullore: lexoni për metodat e dobishme, mjetet juridike dhe recetat për mjekësinë tradicionale dhe harroni dhimbjen e gjurit.
    27 Prill 2021
  • Gju osteoarthritis është karakterizuar nga fakti se procesi i shkatërrimit të kërc të përbashkët. Që vuajnë nga kjo sëmundje, zakonisht të moshuarit. Dhe kështu, lexoni më shumë..
    31 Dhjetor 2019