autor Elsa

autor:
Elsa
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Pllaka terapeutike për dhimbjet e shpinës dhe të shpinës është shumë e përshtatshme - e ngjita dhe dhimbja u largua. Ka arna me përbërës natyralë dhe sintetikë.
    22 Prill 2022
  • Të qafës së mitrës osteochondrosis ose spondylosis ndodh si rezultat i ndryshimeve të formës dhe strukturës së rruaza. Pavarësisht faktit që e qafës është mjaft e shkurtër në raport me gjatësi të përgjithshme të shtyllës kurrizore, ajo është pothuajse pjesa më e rëndësishme e shtyllës kurrizore.
    5 marsh 2020