autor Aron

autor:
Aron
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Shkaqet e dhimbjes së shpinës në rajonin e mesit, shkaqe të shoqëruara me patologjinë e shpinës dhe organeve të tjera. Karakteristikat e dhimbjes tek burrat dhe gratë, parimet e trajtimit.
    10 Qershor 2021
  • Shkaqet e dhimbjes së kyçeve dhe çfarë të bëni nëse janë shumë të dhimbshme dhe të dhimbshme? Cilat sëmundje mund të provokojnë dhimbje dhe si ta kurojmë dhe ta heqim qafe atë?
    3 Qershor 2021
  • Të qafës së mitrës osteochondrosis. Arsyet. Simptomat e qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Komplikime. Diagnoza. Trajtimi i qafës së mitrës degjenerative të diskut sëmundje. Parandalimi.
    29 Maj 2020