autor Ilir

autor:
Ilir
Publikuar nga:
2 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Nyja e kofshës dhemb në anën e majtë ose të djathtë dhe i jep këmbës: shkaqe të zakonshme. Çfarë duhet të bëni nëse këmba dhemb në nyjen e ijeve? Simptomat dhe trajtimi i sëmundjeve më të zakonshme që shkaktojnë dhimbje. Dhimbje në nyjen e ijeve tek fëmijët. Parandalimi.
    9 Maj 2022
  • Pse ndodh dhimbja e gjurit? Dhimbja e gjurit mund ta bëjë të vështirë lëvizjen. Lexoni më shumë rreth shkaqeve dhe trajtimeve të tij.
    23 Korrik 2021