autor Elisa

autor:
Elisa
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Si zhvillohet artroza e nyjës së hipit. Shkaqet dhe simptomat e sëmundjes. Diagnoza, metodat e trajtimit dhe parandalimit të koksartrozës.
    18 Shkurt 2022