autor Dhurata

autor:
Dhurata
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Osteokondroza e gjoksit - çfarë është? Pse është e rrezikshme dhe si të njohim osteokondrozën e shpinës torakale? Trajtim, masazh dhe terapi ushtrimore për osteokondrozën e gjoksit.
    2 Janar 2022