autor Olta

autor:
Olta
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Dhimbja e mesit: shkaqet, simptomat e sëmundjeve të mundshme, llojet, lokalizimi, veçanërisht tek gratë dhe burrat, ndihma e parë, ekzaminimi dhe ekzaminimi, terapia (ilaçe, ushtrime terapeutike dhe masazh, fizioterapi, kirurgji, mjete popullore), rekomandime specialistësh.
    24 Dhjetor 2020