autor Alma

autor:
Alma
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Pse më dhembin nyjet në krahët apo këmbët? Ka disa shkaqe, duke përfshirë lezione inflamatore dhe degjenerative. Si të dallojmë sëmundjet nga njëra-tjetra dhe të shpëtojmë nga simptomat e pakëndshme?
    24 Nëntori 2023
  • Arsyet pse dhemb shpina në zonën e teheve të shpatullave, tiparet e lokalizimit dhe karakteristikat e sindromës. Patologjitë dhe simptomat shoqëruese, diagnostikimi dhe trajtimi i dhimbjes.
    13 Janar 2022
  • Dhimbje prapa në rajon mesit: kurrizore osteochondrosis, vertebral sindromi me patologji të tjera shkaqet e dhimbjes në gratë, shkaqe të tjera dhe sëmundje, dhimbje më të ulët mbrapa në fëmijët. Llojet e simptomave dhimbje dhe diagnozës së patologjive e mbrapa. Metodat e ndryshme të trajtimit dhe parandalimit.
    29 Maj 2020