autor Erlind

autor:
Erlind
Publikuar nga:
4 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Dhimbja në nyjen e ijeve është një karakteristikë e shkaqeve të gjendjes së shkaktuar nga sëmundje të ndryshme. Trajtim alternativ i dhimbjes në nyjen e ijeve. Me cilin mjek duhet të kontaktoj për një problem? Lexoni artikullin për informacion të dobishëm.
  19 Shkurt 2022
 • Si të kapërceni dhimbjen në qafë, shkakun e osteokondrozës, si të merreni me këtë problem, aktivitetin fizik, duke siguruar një sasi normale të oksigjenit, nuk mund të uleni për një kohë të gjatë, ergonomi, sidomos dieta.
  8 marsh 2021
 • Si të trajtohet osteokondroza e shpinës së qafës së mitrës, karakteristikat e sëmundjes, shkaqet, simptomat, diagnoza, trajtimi, terapia me ilaçe, fizioterapia, terapia ushtruese, mjekësia tradicionale, tiparet ushqyese, parandalimi, shëndeti i kërcit dhe dieta.
  7 marsh 2021
 • Shkaqet e artritit, simptomat dhe shenjat. Për diagnostikimin dhe trajtimin e sëmundjeve. Karakteristikat e lezioneve në kyçin e këmbës, gjuri, hip përbashkët. Parandalimi.
  16 Nëntori 2019