autor Emanuela Mitri

autor:
Emanuela Mitri
Publikuar nga:
1 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Dhimbja e shpinës mund të shkaktohet nga një sërë arsyesh. Të përshkruajnë shkaqet më të zakonshme të dhimbjeve mbrapa hasur në praktikë: dhimbje në pjesën e sipërme të kthehet, në të mesit rajon dhe mbi dhimbje të ulët mbrapa.
    2 Maj 2020