autor Elda Gjata

autor:
Elda Gjata
Publikuar nga:
3 Artikuj

Artikujt e autorit

  • Çfarë është osteoartriti i kyçit të kyçit të këmbës: simptomat dhe shkaqet e sëmundjes. Trajtimi i inflamacioneve post-traumatike, deformuese dhe të tjera të kyçit të këmbës me ilaçe, fizioterapi dhe terapi ushtrimore. Metodat e lehtësimit të dhimbjes.
    31 marsh 2022
  • Pse është e rrezikshme osteokondroza e shtyllës kurrizore?
    10 Korrik 2021
  • Dhimbje të ulët mbrapa është quajtur kronike degjenerative të dëmtimit të diskut intervertebral me pasuese të përfshirjes në patologjike procesin e vertebral organet dhe intervertebral nyje.
    1 marsh 2020